Despre Noi

Strindberg este o marca europeana inregistrata, a firmei SC. Danico SRL, infiintata in 1992 si specializata pe productia de imbracaminte sport (costume schi, imbracaminte outdoor, geci cu puf) care continua o traditie de familie, inceputa in anul 1953.

Executam articole din tesatura cu membrane:

Dermizax MP:
– impermeabilitate 20.000 mm H2O
– respirabilitate 18.000 g/m2/24 h

Dermizax EV:
– impermeabilitate 20.000 mm H2O
– respirabilitate 20.000 g/m2/24 h

Toraydelfy :
– impermeabilitate 10.000 mm H2O
– respirabilitate 10.000 g/m2/24 h

Schoeller:
– tesatura high-tech, dryskin-soft-shell, extrem de rezistenta.

Cordura:
– tesatura cu durabilitate inalta si ultra rezistenta la abraziuni.

Folosim sistemul de localizare Recco (acesta ajuta la localizarea eficienta a victimelor avalanselor, care sunt ingropate in/sub zapada. Ca principiu, pentru determinarea precisa a pozitiei victimei sunt folosite unde radar).

Articolele impermeabile sunt realizate prin cusaturi termolipite, broderii si ecusoane brodate, termolipite, umplutura cu vatelina sau puf de gasca.

Acordam importanta deosebita accesoriilor, folosind produsele unor brand-uri cunoscute: fermoare YKK, capse Fiochi, Prym, finisajul produselor fiind mereu de inalta calitate.

Pe piata internationala colaboram in sistem lohn cu firme de renume precum: Colmar, Moncler, Rossignol, Emporio Armani EA7, Zegna, Salewa, Lafuma.

Confectionam pentru piata, atat interna cat si internationala, costume de schi, echipamente salvamont, echipamente de alpinism termolipite cu tesatura pe 2 straturi, 2,5 straturi si 3 straturi, sub numele brand-ului propriu, Strindberg.

In acest moment articolele Strindberg se pot achizitiona in cele doua magazine principale, unul in Toplita, strada N.Balcescu, 37, judetul Harghita, iar cel de-al doilea magazin Strindberg , in Italia, strada Statale, 16, 39030, Vandoies, provincia di Bolzano, Trentino-Alto Adige si de asemenea, la magazinele partenere din tara si din strainatate (vezi sectiunea „Magazine”).

Firma Danico are implementat Sistemul de Management al Calitatii, fiind certificata ISO 9001/2008.